Меню
Ми працюємо. Усі товари в наявності. Ціни актуальні. 
Пункт видачі замовлень - м. Харків, вул. Гольдбергівська, 9
Пн - Пт: 09:00 - 18:00
Сб: 09:00 - 15:00
Нед: вихідний
Час роботи:
  • Пн - Пт: 09:00 - 18:00
  • Сб: 09:00 - 15:00
  • Нед: вихідний

(050) 167 07 77 Менеджер

(067) 832 17 77 Менеджер

(063) 267 07 77 Менеджер

(068) 616 55 55 Інженер/Проектант

(097) 232 61 11 Безнал з ПДВ

(073) 020 34 44 Бухгалтерія

(063) 147 07 77 Гарантія, сервіс, ремонт

Блог

Найкраще освітлення для навчання у школі
Висвітлення відіграє важливу роль практично за будь-якої діяльності – у тому числі, при навчанні в школі. І LED лампочки не тільки здатні забезпечити дотримання всіх норм освітленості, але й має більшу кількість переваг, ніж люмінесцентні та інші джерела світла. Тому їх часто вибирають і як ламп для школи, і для навчання в домашніх умовах...
30.03.2023
Найкраще освітлення для навчання у школі
Як захистити свій будинок від злодіїв за допомогою світлодіодних світильників
Світлодіодні лампи можуть застосовуватися не тільки для освітлення будинку та прибудинкової ділянки, але й охорони від злодіїв. Світлодіоди не лише забезпечать високий рівень безпеки, а й скоротять витрати на освітлення. Адже, хоча лед-лампочки обходяться дорожче за лампи розжарювання і люмінесцентні моделі, вони працюють довше і споживають менше електроенергії. А, купуючи все необхідне обладнання..
29.03.2023
Як захистити свій будинок від злодіїв за допомогою світлодіодних світильників
Тепле чи холодне світло: яке краще?
Правильний вибір освітлення – проблема ця має багато аспектів. Питання вирішується по-різному з погляду дизайну, медичних рекомендацій, власного смаку. І справа не стільки в достатній потужності/яскравості ламп, як у колірному відтінку їхнього випромінювання. По-різному сприймає людське око тепле світіння живого вогню та сріблясто-холодний відблиск люмінесцентних трубок – відтінок цей реально впли..
23.03.2023
Тепле чи холодне світло: яке краще?
Що потрібно знати про сонячні LED-світильники
Світильники на світлодіодах зараз на піку популярності як найбільш економний та ефективний клас освітлювальних пристроїв. Використовують їх повсюдно для освітлення житлових приміщень і просто неба – як вуличне освітлення біля приватного будинку або на дачі, на відкритих майданчиках кафе та біля входу до магазину. Всі якості світлодіодних світильників якнайкраще відповідають потребам, тільки не зав..
13.03.2023
Що потрібно знати про сонячні LED-світильники
Як визначити та усунути несправність світлодіодної стрічки?
Популярність світлодіодних стрічок пояснюється просто – це зручне рішення для багатьох задач світлодизайну. Використовуються LED стрічки найширшим чином для організації допоміжного освітлення та декоративного підсвічування в домашніх умовах та для комерційних цілей. Довговічні, енергоефективні, за доступною ціною світлодіодні стрічки мають ще одну важливу перевагу – простий та швидкий монтаж...
13.03.2023
Як визначити та усунути несправність світлодіодної стрічки?
Як вибрати світлодіодний ліхтар із зарядним пристроєм
Автономне джерело світла стане в нагоді кожному на випадок відсутності електрики вдома або для використання на дачі. Згадайте, як воно неприємно і навіть небезпечно пробиратися неосвітленими сходами. А як бути при виїзді на природу – не розводити ж багаття з кожної нагоди! Щодня трапляються ситуації, коли спрямований промінь світла просто необхідний – побутові дрібниці так і норовлять закотитися ..
25.02.2023
Як вибрати світлодіодний ліхтар із зарядним пристроєм
Світлодіодна стрічка або гнучкий неон: що краще?
Світлодіодні освітлювальні пристрої зараз на піку популярності – навіть нефахівці в галузі техніки вже знають про енергоефективність цих LED пристроїв. Нескладний монтаж та підключення лише посилює інтерес споживачів до світлодіодного освітлення. Коли ж доходить справа до вибору ЛЕД девайсу, часом виникає дилема – світлодіодна стрічка чи гнучкий неон, зовні вони такі схожі! Насправді різниця не..
01.02.2023
Світлодіодна стрічка або гнучкий неон: що краще?
Світлодіодний неон – що ж це таке?
Гнучкий Led-neon стає дедалі більш популярним. Зручний у монтажі та експлуатації Flex-neon повсюдно використовується для створення зовнішньої реклами та різних світлових інсталяцій. З'явився Led-neon нещодавно. Зараз важко вірити, що до 2000 року світлодіодний неон існував лише на рівні теоретичних розробок – як цікава новинка у сфері освітлення...
30.01.2023
Світлодіодний неон – що ж це таке?
Світлодіодні стрічки RGB, RGBW та RGBWW: у чому відмінності та яку вибрати?
Освітлювальні пристрої на світлодіодах зараз стають все більш популярні серед усіх груп споживачів. LED лампочки і світильники встановлюють повсюдно – енергоефективність зараз у тренді. Але є невеликий нюанс – лампа з широким кутом розсіювання або, навпаки, точкове джерело світла далеко не завжди відповідає стилю дизайну. В цьому випадку на допомогу приходять світлодіодні стрічки. Принцип їхньої ..
23.01.2023
Світлодіодні стрічки RGB, RGBW та RGBWW: у чому відмінності та яку вибрати?
Як правильно висвітлити кухню?
Щоб кухня у вашому будинку була зручною та комфортною, потрібно правильно організувати освітлення – доцільно вибрати тип освітлювальних пристроїв, грамотно розташувати їх у просторі та продумати схему підключення. Як зробити кухню такою, щоб було приємно і комфортно було в ній готувати, сидіти сім'єю за обіднім столом, а за необхідності й разом з гостями. Завдання об'єднує кілька прикладних облас..
23.01.2023
Як правильно висвітлити кухню?
Як підібрати світлодіодні лампочки для люстри?
Популярність ЛЕД освітлювальних приладів зростає буквально щодня – все частіше замість традиційних ламп розжарювання використовують джерела світла на світлодіодах. Причин тому багато. Приваблює висока енергоефективність, довговічність, безпека led лампочок і звичайно їх широкий асортимент. Традиційні лампочки розжарювання для домашніх освітлювальних приладів зазвичай вибирали за цоколем та потужн..
22.01.2023
Як підібрати світлодіодні лампочки для люстри?
Як вибрати світильник на сонячній батареї для приватного будинку
Світильники на сонячній батареї стають все більш актуальними – вони автономні та довговічні, прості у монтажі та обслуговуванні. Це абсолютно безпечні в побуті освітлювальні пристрої – ймовірність ураження електричним струмом практично зведена до нуля – побутова (непромислового призначення) сонячна батарея виробляє постійний струм напругою до 24 В. Завдяки використанню сучасних світлодіодних ла..
22.01.2023
Як вибрати світильник на сонячній батареї для приватного будинку
Як освітлення магазину впливає на продажі
Для магазинів будь-якої спеціалізації освітлення торгового залу нині набуло додаткових функцій – серйозно впливає на рух відвідувачів, створює для покупців комфортні умови вибору товарів та їх порівняння. Правильно організоване освітлення якнайкраще здатне показати переваги товару, виділити його важливі особливості, тоді як погане – може геть-чисто убити продажі. Сказане особливо актуально для роз..
03.01.2023
Як освітлення магазину впливає на продажі
Що таке IP та як його розуміти?
Один з показників ступеня захисту електрообладнання від зовнішніх чинників по міжнародному класифікатору є індекс ІР (Ingress Protection). Він визначає, наскільки виріб захищений від впливу вологи та твердих предметів. У технічній характеристиці зазначений як «Клас захисту ІР», виражений двозначним числом. Перша цифра означає захист від попадання до струмопровідних частин сторонніх тіл, друга - ві..
06.09.2022
Що таке IP та як його розуміти?
Освітлення для рослин. Як обрати та організувати.
Освітлення для рослин.В осінньо-зимовий сезон (та й на початку весни) кімнатні рослини, а також рослини в теплицях, майже не отримують денного світла. Якщо порівнювати зі звичайним світловим днем, влітку, наприклад. Тож життя ваших рослин, тепер повністю у ваших руках, ви самі перетворюється на “матінку природу” та намагаєтесь створити ідеальні умови для вашого “городу”. А інтернет-магазин Led-Sto..
06.09.2022
Освітлення для рослин. Як обрати та організувати.
Підключення світлодіодної стрічки RGB
Для влаштування кольорової системи освітлення використовується не тільки монохромна стрічка, а й світлодіодна стрічка rgb - стрічка, кольор котрої можна змінити за своїм бажанням. Принцип роботи такої лед стрічки: світло від трьох кристалів червоного, синього і зеленого кольору, при змішуванні дає будь-які інші кольори. Схема підключення такої led підсвітки також відрізняється від станда..
29.08.2022
Підключення світлодіодної стрічки RGB
Підключення світлодіодної стрічки до блоку живлення
При монтажі світлодіодного освітлення виникає ускладнення через різницю напруги.  У мережі подається змінна напруга 220В ,а лед стрічка розрахована на постійну 24В або 12В.  Необхідно перетворити змінний струм в постійний і знизити напругу до робочої.  Для цієї мети застосовується блок живлення. Слід зазначити ,що для світлодіодної стрічки 220В блок живлення не потрібний. &n..
29.08.2022
Підключення світлодіодної стрічки до блоку живлення